Wat doen wij?

Wij zijn reeds 30 jaren actief in de problematiek van vocht in woningen. Door de jaren heen hebben wij, van vader op zoon, ons gespecialiseerd in vochtwerken en zo kennis opgebouwd aangaande vocht in woningen. Er zijn tal van oorzaken van vocht, bv. koudebruggen, constructiefouten in woningen die vocht veroorzaken, te laag bepleisterde muren, plasticfolie die te laag geplaatst zit tussen de gemetselde muren of te diep tussen de gemetselde lagen, vocht optrekking via stopcontacten, insijpelend vocht via de muren die lager dan de grondlijn zitten, enz...

Het meest voorkomende probleem in oudere woningen is opstijgend grondvocht, dit door een gebrek aan een waterdichte laag in de muren op vloerpas hoogte. Het ventileren van uw woning is ook een onderschat probleem. De problemen herkennen en juist behandelen is een kunst die door jarenlange ervaring gesteund wordt.

Naast de vochtwerken algemeen, doen wij ook de afwerking. Na het breek en kapwerk in de woning, volgen de plakwerken: isolatie, chape en betegeling,... hiervoor kan u ook bij ons voor terecht. De totale aanpak maakt dat de werken eenvoudiger en sneller klaar zijn.

Drainage en gevelwerken behoren ook tot onze werkzaamheden, waaronder crepiewerken en voegwerken, dit voorkomt dat doorslaande regen in de gevels trekt.

Indien u vochtproblemen, schimmels, condens of andere serieuze problemen vaststelt, contacteer ons telefonisch of via het contactformulier op onze website.
Wij komen vrijblijvend en gratis langs om een juiste behandeling te kunnen voorstellen, en u een prijsopgave van de werken te bezorgen.

Realisaties